«Το Δεντρο Της Ψυχης» σας, δεν Ξεχναει Τους Αστεγους.

Για μια ακόμη φορά «Το Δέντρο Της Ψυχής» σας , με την πολύτιμη βοήθεια των φίλων κ των μελών του, έδειξε την αγάπη του προς τους συνανθρώπους μας, μοιράζοντας «γεύματα αγάπης»…!

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ομάδα εθελοντών συγκέντρωσαν τρόφιμα, φρούτα (κ διάφορα άλλα αγαθά από δωρεές) και τέλος αφού μαγείρεψαν όλοι μαζί, στον χώρο τους στις Αχαρνές , τα μοίρασαν στους άστεγους κατά τις βραδινές ώρες στα γνωστά «στέκια» τους στο κέντρο των Αθηνών.

Βίκυ Χίου (Υπεύθυνη Συντονισμού Αττικής PhotoAid):

Βράδυ Παρασκευής ώρα 10 το βράδυ. Τα δυο αυτοκίνητα είναι φορτωμένα με τα γεύματα που θα μοιραστούν από την ομάδα «Το Δέντρο της Ψυχής» Τα κορίτσια τα έχουν όλα έτοιμα. Τίποτα δεν σταματά τα κορίτσια από το να κοιτανε δεξιά και αριστερά τους δρόμους για να μοιράσουν αυτά που ετοίμασαν με τόση αγάπη γι αυτούς τους ανθρώπους. Ευχαριστώ πολύ για την βραδιά που μοιράστηκαν μαζί μου και εύχομαι στο μέλλον όσο το δυνατόν λιγότεροι άνθρωποι στο δρόμο.

Γιατί όλοι μέσα μας έχουμε ένα δέντρο…που μεγαλώνει… αρκεί να αφήσουμε στη ψυχή μας να μπει φως…!! Το φως της αγάπης… δεν χρειάζεται παρά να νοιαζόμαστε για όσα γίνονται γύρω μας… να νοιαζόμαστε και να μοιραζόμαστε….
Αυτοί είμαστε εδώ στο «δέντρο»….
Άνθρωποι που απλά νοιάζονται…. και μοιράζονται….
Μοιράζονται…. και μοιράζουν…. Ψυχή….

Τηλέφωνο επικoινωνίας 6942025643

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ:

  • Βίκυ Χίου

Αφήστε μια απάντηση