ΘΕΟΦΙΛΟΣ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Την Κυριακή 11 Ιουνίου για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού «Θεόφιλος» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μίλωνα, στην Νέα Σμύρνη, έγινε ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό τουρνουά ανάμεσα στα παιδιά του Μίλωνα, του Φροντιστηρίου Αξιών, του 7ου Δημοτικού Σχολείου και του Θεόφιλου.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και οι γονείς πρόσφεραν τρόφιμα για τις άπορες πολύτεκνες οικογένειες αλλά και μία οικονομική ενίσχυση για τις ανάγκες των πολυτέκνων που αντιμετωπίζουν συνθήκες αποκλεισμού και φτώχειας.

Θερμές ευχαριστίες στον προπονητή του Μίλωνα, κύριο Χαράλαμπο Σακαλίδη για την πρωτοβουλία, στο NSTV  που κάλυψε την εκδήλωση, στους φωτογράφους του Photoaid  για τις εξαιρετικές φωτογραφίες αλλά και όλους όσους παρευρέθηκαν τα παιδιά και τους γονείς που στήριξαν με την αγάπη τους τον Θεόφιλο και τις πολύτεκνες οικογένειες.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΒΕΛΗΒΑΣΑΚΗ

Για το έργο του »Θεόφιλου» πραγματικά δε μπορώ να κάτι… είναι γνωστή η δράση του και αξιέπαινη η στήριξη του στις πολύτεκνες οικογένειες.. Αυτό που χάρηκα πολύ ήταν που έβλεπα τόσα παιδιά να αγωνίζονται ώστε να μαζευτούν τρόφιμα και ότι άλλο χρειάζονται αυτοί οι άνθρωποι. Πολλά μπράβο σε όλους! Αυτές οι δράσεις είναι σημαντικές και πρέπει να τις στηρίζουμε.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ:

  • Ελπίδα Βεληβασάκη
  • Γιάννης Συρογιαννόπουλος