Θεατρική παράσταση – Κιβωτός του Κόσμου

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, στον πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά» στο Νέο Κόσμο, τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου ανέβασαν τη θεατρική παράσταση «Μένουμε για πάντα παιδιά». Ηθοποιός σημαίνει φως, όπως λένε, ωστόσο όπου υπάρχουν παιδιά, το υπέρτατο σύμβολο ζωής και αγνότητας, τα πράγματα αποκτούν μια άλλη διάσταση.

Οι φωτογράφοι μας, η Βίκυ, η Ελπίδα και ο Μάνος, έδωσαν το παρόν στην παράσταση των μικρών υποκριτών και μας παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία τους.

Web Site: www.kivotostoukosmou.org

Facebook page: @kivotostoukosmougr

ΒΙΚΥ ΧΙΟΥ

Σ’ ένα χώρο σύμβολο για το Ελληνικό θέατρο, είχα την τύχη να έρθω σε επαφή με τους μικρούς ηθοποιούς της Κιβωτού. Ότι πέρασε από τον φωτογραφικό μου φακό είναι μονάχα ένα μέρος από τα τόσα που γέμισαν την καρδιά και την ψυχή μου.

ΕΛΠΙΔΑ ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗ

Ένα όμορφο ταξίδι με τα παιδιά της κιβωτού του Κόσμου. Μας ταξίδεψαν, μας μάγεψαν, μας έκαναν να θυμηθούμε και να γελάσουμε μέσα από τις ατάκες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

ΜΑΝΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

«Η λέξη «Θεός» σημαίνει αγάπη χωρίς μέτρο. Σημαίνει τη θυσιαστική αγάπη, σημαίνει πράξη και όχι λόγια. Θεός είναι η πράξη όλων αυτών που πιστεύουμε. Στο πρόσωπο του άλλου μπορούμε να αντικρίσουμε το Θεό μας και ο δρόμος προς το Θεό είναι ο άνθρωπος.» Πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ:

  • Βίκυ Χίου
  • Ελπίδα Βεληβασάκη
  • Μάνος Σαββίδης

Αφήστε μια απάντηση