«ΣΥΝΑΨΙΣ» Κέντρα Ειδικής Εκπαίδευσης και Λογοθεραπείας

Η «ΣΥΝΑΨΙΣ» αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που βοηθούν παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές. Η διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο είναι κάτι σπουδαίο, η απαρχή ίσως για να γεννηθεί κάτι μεγάλο όπως ετούτη εδώ η παρέα. Στη «ΣΥΝΑΨΙΣ» ωστόσο δεν έχουν αυτό ως μονάχο τους όπλο. Εξειδικευμένα άτομα παρέχουν υπηρεσίες Λογοθεραπείας – Ψυχοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Ειδικής Διαπαιδαγώγησης!

Την Τρίτη 13 Ιουνίου, οι φωτογράφοι της PhotoAid, η Ελπίδα και η Ματίνα, είχαν την τύχη να βρεθούν δίπλα στους ανθρώπους της «ΣΥΝΑΨΙΣ» και να αιχμαλωτίσουν την ομορφιά της στιγμής. Ο φωτογραφικός τους φακός άνοιξε σαν αγκαλιά και χώρεσε μικρούς και μεγάλους!

Facebook page: https://www.facebook.com/KentraSynapsis/

ΕΛΠΙΔΑ ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗ

Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα ανάμεσα σε παιδιά με κάποια μορφή αυτισμού και η συγκίνηση ήταν αναπόφευκτη. Μετά από λίγο όμως οι παιδικές φωνές, τα χαμόγελα τους και ο ενθουσιασμός τους με έκαναν να θέλω να παίξω κι εγώ μαζί τους. Οι άνθρωποι στη Συναψις έχουν δεθεί με τα παιδιά και τα βοηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε τι αξίζει περισσότερο από ένα παιδικό χαμόγελο;

ΜΑΤΙΝΑ ΛΑΔΑ

Πρώτη μου συμμετοχή σε φωτογράφιση ως μέλος της PhotoAid και η εμπειρία ήταν μοναδική. Η δύναμη που πήρα δε μπορεί να συγκριθεί γήινα μέσα μέτρησης. Η συμμετοχή ωστόσο των παιδιών έκαναν την εμπειρία μου ιδιαίτερη, παντοτινή!

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ:

  • Ελπίδα Βεληβασάκη
  • Ματίνα Λαδά

Αφήστε μια απάντηση