Ροδαυγή – Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης

Το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «η ροδαυγή» έλαβε τέλος με μια ατμοσφαιρική μουσικοθεατρική παράσταση.

Την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 στις 20.30 στο Ανοικτό Θέατρο του Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα, τα παιδιά, οι εθελοντές εκπαιδευτές και το Δ.Σ. ανανέωσαν το ετήσιο θεατρικό ραντεβού τους με την παράσταση «ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ».

Ο χώρος πλημμύρισε με παλιά αγαπημένα τραγούδια και κλασικές μελωδίες από την χορωδία της Ροδαυγής με την επιμέλεια της χορωδού Μαρίας Αντωνακάκη. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και την πολυετή τους εκπαίδευση με την κα. Μαρίνα Καβρουλάκη τα παιδιά να απέδωσαν και εξωτερίκευσαν τις καλύτερες πλευρές τους.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την υποστήριξη της κας. Ελένης Τζαβαρή που επιμελήθηκε άψογα τα σκηνογραφικά στοιχεία της παράστασης.

Συγκλονιστική στάθηκε η συνοδεία των παιδιών από την καλλιτέχνη Τζούλι Ναούμ που συμμετείχε αφιλοκερδώς, όπως κι ο συνάδερφος της Μπάμπης Κτιστάκης (μπουζούκι).

Αναμφίβολα ήταν μια παράσταση που δεν έπρεπε κανείς να χάσει, και σίγουρα όχι απλά αξίζει, αλλά επιβάλλεται να επαναληφθεί!