“Πάροδος 17” από τον Κλάδο Μεγάλων Οδηγών

Ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα με τίτλο “Πάροδος 17” διοργάνωσε ο  Κλάδος Μεγάλων Οδηγών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στις 21 με 23 Απριλίου, στο Μεταξουργείο, με σκοπό να πραγματοποιήσει δράσεις κοινωνικής προσφοράς που θα αναβαθμίσουν και θα αναδείξουν την ευρύτερη περιοχή.

Εκεί, περισσότεροι από 300 έφηβοι (14-18 ετών) και νέοι από όλη την Ελλάδα, συνεργαζόμενοι µε τις δημοτικές αρχές, φορείς, οργανώσεις και μεμονωμένους πολίτες, θα οραματιστούν, δημιουργήσουν και υλοποιήσουν κοινωφελείς δράσεις κοινωνικού, διαπολιτισμικού, πολιτιστικού, περιβαλλοντικού περιεχομένου.

 

ΜΑΝΟΣ:

ΣΑΒΒΑΤΟ Φωτογραφίζοντας τα παιδιά από το Σ.Ε.Ο χάρηκα ιδιαίτερα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πολλά πράγματα για το ιστορικό κέντρο και το Μεταξουργείο. Τα παιδιά αυτά όμως μου έμαθαν, με πήραν μαζί τους στις εξορμήσεις τους και μου πρόσφεραν φαγητό από την κοινωνική τους κουζίνα. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Σ.Ε.Ο. για τις δράσεις τους.

ΕΛΠΙΔΑ:

Περνώντας κάποιες ώρες με τα παιδιά από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού βλέπεις έμπρακτα τι πάει να πει εθελοντισμός και κοινωνική προσφορά. Με την καλή διάθεση και τα χαμόγελα τους και φυσικά με τις δράσεις τους έδωσαν έναν αέρα ανανέωσης στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου.

ΒΙΚΥ

300 ΧΑΜΟΓΕΛΑ 300 ΦΩΝΕΣ ΟΛΕΣ ΣΑΝ ΜΙΑ!

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ:

  • Ελπίδα Βεληβασάκη
  • Μάνος Σαββίδης
  • Βίκυ Χίου

Αφήστε μια απάντηση