Παρέα – Συγκέντρωση αγαθών για τα 86 κορίτσια του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος

Στις 3 Δεκεμβρίου 2017, η ομάδα της ΠΑΡΕΑΣ, παρέδωσε αγαθά στα κορίτσια του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος. Τα αγαθά προέρχονταν από δωρεές από όλη την Ελλάδα που συγκεντρώνονταν τους δυο τελευταίους μήνες. Τα παιδιά από την PPG και τους Hopeaholics, τίμησαν με την παρουσία τους τη μέρα, προσφέροντας οι ίδιοι πληθώρα αγαθών.

Οι φωτογράφοι της PhotoAid βρέθηκαν εκεί και έζησαν την εμπειρία. Φεύγοντας πήραν μαζί τους ζεστά χαμόγελα τα οποία και αποθανάτισαν για αν τα μοιραστούν μαζί μας.

Η κα Καραβασίλη, με μεγάλη προθυμία, ξενάγησε τους φιλοξενούμενους στο ίδρυμα δίνοντας πολλές λεπτομέρειες για τον τρόπο που λειτουργεί τόσα χρόνια.

Την παράσταση ωστόσο έκλεψαν τα μελομακάρονα που ετοίμασαν οι κυρίες μαζί με την Χαρά Μουτζούρη για το bazzar τους λίγες μέρες αργότερα.

Βίκυ Χίου (Φωτογράφος PhotoAid):

Μια ακόμη δράση τελείωσε με μεγάλη ικανοποίηση για αυτά τα κορίτσια που ζουν στο Χατζηκυριακειο ίδρυμα.

Ευχαριστούμε την ΠΑΡΕΑ που ήμασταν και εμείς εκεί. Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε τις πρωτοβουλίες ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων.

Ελπίδα Βελιβασάκη (Φωτογράφος PhotoAid):

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Χατζηκυριακειο Ίδρυμα καταλάβαμε τι πάει να πει εθελοντισμός και πόσο σημαντικό είναι όλοι να προσφέρουμε έστω και κάτι, γιατί το λίγο του καθενός αν συγκεντρωθεί και προστεθεί στο λίγο του άλλου μπορεί να γίνει κάτι μεγάλο για κάποιον που το χρειάζεται.

WebSite: http://pareagreece.blogspot.gr/

Facebook: @pareagreece

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ:

  • Βίκυ Χίου
  • Ελπίδα Βεληβασάκη

Αφήστε μια απάντηση