ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Το να βοηθήσεις έναν άνθρωπο να σταθεί στα πόδια του είναι αλήθεια σημαντικό. Το να τον βοηθήσεις όμως να γίνει ισάξιός σου, είναι πραγματικά σπουδαίο! Ο άλλος άνθρωπος κάνει αυτό ακριβώς που προστάζει η συνείδησή του, με μια κουτάλα γιομάτη αγάπη και ανθρωπιά, στρώνει τραπέζι στο δρόμο για να δειπνήσει δίπλα σ’ εκείνους που το ‘χουν ανάγκη.

Δωρεάν φαγητό λοιπόν, για όλους! Γίνε κι εσύ ο άλλος άνθρωπος που έχεις μέσα σου και βοήθησε έναν άλλο άνθρωπο να ανακτήσει την αξιοπρέπειά του.

  • Paypal Account: https://www.paypal.me/oallosanthropos
  • Αρ. Λογαριασμού EUROBANK: 0026.0294.88.0200608548 \ IBAN: GR 60026 0294 0000 88020 0608548 EUROBANK \ Κωνσταντίνος  Πολυχρονόπουλος.

Η ελπίδα και ο Μάνος είχαν την τύχη να βρεθούν την Κυριακή 4 Ιουνίου, στην Πλατεία Εξαρχείων και να γνωρίσουν από κοντά τον άλλο άνθρωπο!

 

ΜΑΝΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Ίσως επειδή γνωρίζω την κοινωνική κουζίνα «ο Άλλος  Άνθρωπος» αρκετά χρόνια, να μην έχω αντικειμενική άποψη. Η αλήθεια όμως είναι ότι παράγει έργο με πολύ σεβασμό στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Δημιουργεί σχέσεις φιλίας και αλληλεγγύης  με τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο εγχείρημα αυτό και σίγουρα ανοίγει το δρόμο στον εθελοντισμό.

ΕΛΠΙΔΑ ΒΕΛΗΒΑΣΑΚΗ

Κυριακή πρωί στην πλατεία Εξαρχείων και μέσα σε λίγα λεπτά στήνεται μια μικρή κουζίνα η οποία όμως κρύβει μέσα της πολύ αγάπη. Απλά υλικά και άνθρωποι  έτοιμοι  να προσφέρουν.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ:

  • Ελπίδα Βεληβασάκη
  • Μάνος Σαββίδης

Αφήστε μια απάντηση