ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στις 15 Ιουνίου 2017 το Αγκαλιά-Ζω Ηρακλείου κλείνοντας ένα κύκλο ενημέρωσης για το ΜΕΛΑΝΩΜΑ διοργάνωσε εκδήλωση στο Πολύκεντρο με θέμα «Ηλιος και Δέρμα. Θετικές και αρνητικές επιπτώσεις από την έκθεσή μας στην ηλιακή ακτινοβολία. Προστασία, πρόληψη , εξέταση σπίλων και έγκαιρη διάγνωση του Μελανώματος». Ομιλήτρια η δερματολόγος κ. Ηλέκτρα Παπαχατζάκη η οποία εξήγησε τους κινδύνους αναλυτικά και απάντησε στις ερωτήσεις του πολυπληθούς κοινού.

Την βραδιά έκλεισε η έκπληξη της προέδρου οπου μια ομάδα 28 παιδιών Δημοτικού 23ου και Αλικαρνασσού τραγούδησαν με την συνοδεία μαντολίνου, μπουζουκιού,κιθάρας και αρμονίου τραγούδια των Χατζηδάκη και Θεοδωράκη καλώντας το κοινό να λάβει μέρος κάτι που έγινε αυθόρμητα από όλους.  Στο τέλος της βραδιάς μοιράστηκαν άφθονα αντιηλιακά σε κομψές σακουλίτσες προσφορά φαρμακευτικών εταιρειών.

Website: http://www.oekk.gr/

 

 

Γιώργος Ξηρογιάννης

«Πόσες φορές έχει τύχει σε όλους μας, να βιώσουμε μια κατάσταση για την οποία δεν θέλουμε ούτε να θυμόμαστε ούτε να την συζητάμε ποτέ …
Στις 15 Ιουνίου είχαμε ως Photoaid την τιμή να παρευρεθούμε, κάπου μαγικά, κάπου που συνάνθρωποι μας, που πέρασαν καρκίνο –και όχι μόνο-  ανέβηκαν στο βήμα, λάμποντας, μιλώντας στα ίσια για την εμπειρία τους με αυτή την ύπουλη νόσο ….»

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ:

  • Γιώργος Ξηρογιάννης
  • Χρήστος Παπαδόπουλος