ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Είμαστε οι PhotoAid. Μία εθελοντική ομάδα που έχει ως σκοπό την ανάδειξη, μέσω της τέχνης της φωτογραφίας, του κοινωνικού έργου ΜΚΟ και φιλανθρωπικών οργανώσεων καθώς και συλλογικών-ιδιωτικών πρωτοβουλιών.

Στόχος μας είναι να έρθουμε σε επαφή, να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε με όλους τους αφανείς ήρωες, να συνάψουμε μια μορφή συνεργασίας μαζί τους και να κάνουμε γνωστό το έργο τους στο ευρύ κοινό. Επιθυμία μας είναι η κοινωνία, μέσω της φωτογραφικής ματιάς της PhotoAid, να γνωρίσει το σπουδαίο έργο που επιτελείται από τις ΜΚΟ, κρατικά και μη ιδρύματα, φιλανθρωπικές οργανώσεις και ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

Η συνεργασία μας θα μπορούσε να αρχίσει με ένα ραντεβού. Μετά την επικοινωνία μας και τη διευκρίνηση των όρων της συνεργασίας μας, οργανώνουμε φωτογράφιση στο χώρο σας εντός δέκα ημερών. Δύο φωτογράφοι, ένας έμπειρος και ένας ερασιτέχνης, θα εφαρμόσουν την τεχνική που επιθυμεί ο καθένας κατά την διάρκεια της φωτογράφισης και μετά το πέρας της η Photoaid (εντός 10 ημερών) θα σας κάνει δώρο έως 20 φωτογραφίες. Παράλληλα 8 επιλεγμένες φωτογραφίες αναρτώνται στο www.photoaid.gr και στη σελίδα της ομάδας στο Facebook (PhotoAid Greece) με στόχο την ανάδειξη του έργου σας. Σας εγγυόμαστε πως η χρήση τους θα γίνεται μόνο για τα αρχεία και τις ανάγκες της PhotoAid χωρίς τη διαρροή τους.

Υπάρχει δυνατότητα μελλοντικής φωτογραφικής κάλυψης του έργου σας και του χώρου σας, καθώς και εκδηλώσεων που εσείς επιθυμείτε, με μία τηλεφωνική αίτηση και αποστολή σχετικού email προς εμάς, τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την εκδήλωση.

Με σεβασμό στους επαγγελματίες φωτογράφους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν αναλαμβάνουμε φωτογραφίσεις όπου υπάρχει δυνατότητα πρόσληψης επαγγελματία του είδους.

(Η μη δυνατότητα πρόσληψης επαγγελματία του είδους για τις ανάγκες της εκάστοτε φωτογράφισης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να αναγράφεται στο σχετικό email )

email PhotoAid: info@photoaid.gr

Με εκτίμηση,PhotoAid Greece